Strpljivo sam sjeckala masline drzeci veliki kiseli krastavac u ustima. Umila sam mocni paradajz te ga izrezala na tanke kriske, uzivajuci u soku koji sam sisala sa prstiju, nakon sto sam pojela ogromni kiseli krastavac. Potom sam presla na bijeli luk, slatko sam plakala i oblizivala omiljene suze. Pasta je gotova. Opipala sam komad i uzivala u potaman mekoci. Bogato sam je nagradila maslinovim uljem i zacinima cija me aroma tjerala da glasno uzdisem. Ubacila sam i pokoji komad divnog mesa, tek da malo zakomplikujem. Mirisala sam ruku kao predigru. Otelo se kontroli. Prelazila sam ostacima i sokovima paradajza, maslina, luka po cijelom tijelu. Krompiri su letili, kuhinja se tresla, jabuke su padale. Onda, sam rucala.
Znaci, zeza.
nema zeze sa tim,ccc!:)
zderanje je bolje od sexa 🙂
uh luk agrrrrrrrr frrr:))
aaaaaaaa u zdrava hrana, zdravo tijelo, zdrav duh… zdrava zeza:)
Bon apetit.
upravo sam “smirio” teglu maslina sa pastom od paprike
jaoooooooooooooo sta radite sebi;))))))))))))